Vyro pietukai
Jautienos kepsnys su pievagrybių padažu ir ryžiais.
Jautienos marinuota išpjova kepta garuose (marinuota mėgstamuose prieskoniuose).
Pievagrybių padažui:
-Labai daug svogūnų;
-Stambiai pjaustyti pievagrybiai.
Kepiau daugiafunkciniame puode:
Sudėjau svogūnus, šiek tiek pakepus sudėjau grybus, uždėjau groteles, o ant jų sudėjau kepsniukus. Viskas iš mėsytės suvarvėjo į padažą. Kai jau mėsytė pakepė, nuėmiau, o į padažiuką įdėjau 1 šaukštą liesos grietinės ir dar minutėlę palikau.
Padažo skonis gavosi pasakiškas. Jo pagaminau labai daug tad užteks dar kelioms dienoms į priekį skaninti įvairius patiekalus.
***
Husband’s dinner
Beef steak with champignon sauce and rice.
Beef marinated cutlet steamed
For mushroom sauce:
Lots of onions
Coarsely chopped champignons
I baked in a multifunction pot: I put onions, some mushrooms on a little fry, put a grill and put steaks on them, all dripped from the meat into the sauce. Once the meat was roasted, I removed it and I put 1 tablespoon of skimmed cream in the sauce and left for another minute. The sauce tasted fabulous. I made a lot of it so it will be enough for a few more days ahead.