Jautienos kepsnys su pievagrybių padažu ir ryžiais

Jautienos kepsnys su pievagrybių padažu ir ryžiais Monika Bastytė-Gilė
Vyro pietukai🤤
Jautienos kepsnys su pievagrybių padažu ir ryžiais.
Jautienos marinuota išpjova kepta garuose (marinuota mėgstamuose prieskoniuose).
Pievagrybių padažui:
-Labai daug svogūnų;
-Stambiai pjaustyti pievagrybiai.
Kepiau daugiafunkciniame puode:
Sudėjau svogūnus, šiek tiek pakepus sudėjau grybus, uždėjau groteles, o ant jų sudėjau kepsniukus. Viskas iš mėsytės suvarvėjo į padažą. Kai jau mėsytė pakepė, nuėmiau, o į padažiuką įdėjau 1 šaukštą liesos grietinės ir dar minutėlę palikau.
Padažo skonis gavosi pasakiškas. Jo pagaminau labai daug tad užteks dar kelioms dienoms į priekį skaninti įvairius patiekalus.
***
Husband’s dinner
Beef steak with champignon sauce and rice.
Beef marinated cutlet steamed
For mushroom sauce:
Lots of onions
Coarsely chopped champignons
I baked in a multifunction pot: I put onions, some mushrooms on a little fry, put a grill and put steaks on them, all dripped from the meat into the sauce. Once the meat was roasted, I removed it and I put 1 tablespoon of skimmed cream in the sauce and left for another minute. The sauce tasted fabulous. I made a lot of it so it will be enough for a few more days ahead.
Nuotraukoje gali būti: maistas

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Mūsų interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Slapukai padeda užtikrinti tinkamą tinklapio veikimą bei jo tobulinimą, todėl būtinieji slapukai (techniniai, funkciniai bei analitiniai) yra įdiegiami automatiškai. Siekiant individualizuoti Jūsų naršymo patirtį bei pateikti pasiūlymus, kurie būtų aktualūs būtent Jums, tinklapyje taip pat naudojami tiksliniai slapukai. Paspaudę „sutinku“ Jūs sutinkate su tikslinių slapukų įdiegimu ir naudojimu. Savo sutikimą galėsite atšaukti bet kuriuo metu, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.