Viena iš mėgstamiausių sriubyčių. Jei taip galima pavadinti, nes šeimyna prašo labai tirštos- visada.
Skaniai valgo visa šeima, tik mažoji kukurūzus išsiima
Neaštri čili sriubytė/troškinukas:
– Daug svogūnu (dedu mažiausiai 4 galvas).
~ 0,7 kg Lieso faršo (dedam kalakutienos, bet galima ir jautienos, ar vištienos).
– 1 litras pomidorų sulčių.
– 2 indeliai konservuotų pupelių čili padaže (gali būti ir be padažo visvien viską išpilu, o pačias pupeles ir kukurūzus labai gerai išskalauju).
– 2 indeliai konservuotų kukurūzų.
– Ekologiškas daržovių kubelis.
– Vandens stiklinė.
Kas mėgsta aštriai čiliako įsidėti.
Patiekiant vaikams dedu liesos grietinės, galima užbarstyti džiugo sūriu.
Gaminimas labai paprastas: pakepinam 5 min svogūnus. Ant viršaus dedam faršą pakepinam dar 15 min. Tada supilam vandenuką, pomidorų sultis. Tada dar paverdame 20-30 min. Po sudedam gerai perplautus kukurūzus, pupeles, kubelį ir dar paverdame 5-10 min.
Laaabai skanu, įpatingai kai šiek tiek atvėsta, o jei lieka kitai dienai tai būna idealus skonis
***
Chili soup / stew:
– Lots of onions (I put at least 4 heads).
~0.7 kg of lean minced meat (we add turkey, but beef and chicken are also ok).
– 1 liter of tomato juice.
– 2 jars of canned bean chili. in the sauce (it is possible to pour everything without the sauce, and I rinse the beans and corn very well).
– 2 jars of canned corn.
– Organic vegetable cube.
– Water glass.
Who likes to put on spicy chili. When serving to children I add sour cream, also you can add grated cheese. Cooking is very simple: fry the onions for 5 minutes.
Place the minced meat on top and fry for another 15 minutes.
Then we pour a bowl of water, tomato juice.
Then we cook for another 20-30 minutes.
After we add the well-washed corn beans and a cube cook for another 5-10 minutes.